Mästaremåla stuga

   Hondvriendelijk vakantiehuis in Zweden / Hundefreundliches Ferienhaus in Schweden 

Prijzen

Nadat wij eind juli 2015 de stuga kochten, hebben wij eerst het e.e.a. opgeknapt en iets meer dan 4000 m2 tuin omheind. De stuga is ook beschikbaar voor verhuur. De aankomst- en vertrekdag is in principe op zaterdag (hoogseizoen).

U kunt de stuga huren vanaf 1 tot 4 personen. Gebruik van haardhout, elektriciteit en water is inclusief. 

WIFI

Bij de huur is het gebruik van Wifi inbegrepen met een maximum van 5GB per week. Deze hoeveelheid is helaas niet geschikt voor zogenaamde streamingsdiensten zoals Netflix, YouTube of andere sites waar video's worden gedownload. U kunt berichten van uw e-mail ophalen en versturen en bijvoorbeeld gebruik maken van Facebook, Buienradar of uw krant downloaden. Heeft u meer data nodig, laat het ons tijdig weten. Tegen een meerprijs is dit mogelijk. De provider geeft de volgende mogelijkheden: 5GB (12,50 euro), 10GB (25 euro) of  30GB (40 euro). De snelheid zal lager zijn dan u mogelijk thuis gewend bent.


> Wij berekenen geen extra kosten voor uw hond(en)!!


Schoonmaak

Wij hebben geen schoonmaakservice. Dit betekent dat u zelf de stuga goed schoon dient te maken. Voordeel hierbij is dat u schoonmaakkosten kunt besparen. Maar uiteraard kost het u wel de nodige tijd voor uw vertrek. 


Prijzen 2021 (prijs per week, wisseldag in hoogseizoen op zaterdag)

Periode

Prijs (euro)

12 juni - 17 september

775

18 september - 29 oktober

550

30 oktober - 17 december

450

18 december - 7 januari ('22)

550


Aanbetaling: 25% van de huurprijs na ontvangst van de boekingsbevestiging (huurcontract), het restbedrag 6 weken voor de aankomstdatum. Voor boekingen binnen 6 weken voor de aankomstdatum bent u direct het volledige bedrag verschuldigd.


Reserveringsaanvraag