Mästaremåla stuga

   Hondvriendelijk vakantiehuis in Zweden / Hundefreundliches Ferienhaus in Schweden 

Omgeving

Mästaremåla stuga ligt midden in het bos. Vanuit de stuga zijn er diverse mogelijkheden om te wandelen of fietsen. 

Rödeby

De stuga ligt bij het plaatsje Rödeby in de gemeente Karlskrona. Rödeby heeft twee supermarkten en een pompstation. U rijdt hier in circa 10 autominuten naartoe. Verder is hier een overdekt zwembad (familiebad), een buiten zwembad en sportfaciliteiten. Rödeby heeft een aantal eetgelegenheden (pizza/hamburger/kebab).


Karlskrona

De marinestad Karlskrona ligt aan de Oostzee in zuid-oost Zweden in de provincie Blekinge. U rijdt in 25 autominuten naar het centrum van Karlskrona. Hier vindt u een uitgebreid winkelcentrum, musea, bioscoop, restaurants en diverse waterrecreatie mogelijkheden.

Karlskrona staat sinds 1998 op de lijst van het Werelderfgoed van de Unesco. Het heeft een 300 jaren oude marinebasis en een goed bewaard gebleven oud stadscentrum. De stad is omringd door de scherenkust. Scheren zijn kleine, rotsachtige eilandjes in ondiep, brak water.     


Blekinge

De provincie Blekinge biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes. Karlskrona is de grootste stad van Blekinge. Plaatsen als Ronneby, Mörrum, Holmsjö en Eringsboda zijn ook erg de moeite waard voor een bezoek of activiteit. In de stuga ligt informatie over uitstapjes/dagtochten in de provincie Blekinge.