Mästaremåla stuga

   Hondvriendelijk vakantiehuis in Zweden / Hundefreundliches Ferienhaus in Schweden 

Algemeen

Wij (Richard&Alice) weten hoe lastig het kan zijn om onderdak te vinden als je meerdere honden hebt. Wij hebben zelf drie honden; twee grote doggen en een beagle. 

Wij hanteren geen maximum aantal honden voor de verhuur van ons vakantiehuis. Zolang de ruimte het toe laat. Het moet uiteraard wel "passen" en het huis+interieur dient heel te blijven. De stuga heeft vier slaapplaatsen voor mensen (twee slaapkamers).   

 

De stuga en de ligging

Mästaremåla stuga ligt midden in een prachtig en rustig bosgebied. Onze enige buren wonen 500 meter achter ons in het bos. Naast ons perceel is een weiland van onze buren, waar soms hun twee paarden lopen. Verdere buren wonen circa 1½ km verderop. 

Bij de stuga hoort in totaal bijna 11.000 m2 grond/bos, waarvan we circa 4000 m2 hebben omheind. 

De stuga ligt in de provincie Blekinge, in zuid-oost Zweden, op slechts 25 autominuten van het centrum van de marinestad Karlskrona. Hier valt genoeg te beleven als u even genoeg heeft van alle rust. Supermarkten vindt u op 10 autominuten afstand in het plaatsje Rödeby.

De grootte van de stuga is 74m2. Het is uitermate geschikt voor twee volwassenen met (kleine) kinderen en/of meerdere honden. U heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers, ruime badkamer, keuken, ruimte met wasmachine en diverse kastruimte tot uw beschikking. Vlak naast het huis hebben wij nog een tuinkamer, waarin het heerlijk relaxen is. Door het vele glas is deze ruimte ook op koude, zonnige dagen erg fijn. Een gedeelte van de schuur is ook door u te gebruiken, bijvoorbeeld voor stalling van uw fietsen.

Op het terrein staat nog een oud huis. Dit willen wij ooit gaan verbouwen tot ons gastenverblijf. Dit huurt u er niet bij.